fbpx

Cele mai recente evenimente din domeniul politicului și afacerilor au demostrat că social media este una din cele mai eficiente metode de propagare a mesajelor unei audiențe țintă bine definite. Billboard-urile și Presa Scrisă au murit, trăiască Social Media! Tot ce se întâmplă online e rapid și măsurabil, respectiv avem ocazia să  ajustăm strategiile de comunicare în timp real.

La Social Media Summit București vei afla care sunt ultimele trenduri în materie de promovare în rețelele de socializare. Vor fi analizate și dezbătute cele mai bune campanii din anul care a trecut, și desigur vei ști ce ne rezervă viitorul pentru a fi cu un pas înaintea competitorilor. Evenimentul este deja la a patra ediție și e destinat specialiștilor în comunicare digitală, Relații Publice, marketing sau vânzări. Mai mult de atât, vei avea ocazia să cunoști speakeri cu o reputație internațională, precum Beata Wickbom.

Beata e ”Regina” social media în Suedia, cu o experiență de 17 ani în domeniu. Ne va vorbi despre multe lucruri utile precum interacțiunea cu consumatorii sau eficientizarea comunicării online prin exemple practice. Vlad Tăușance, cel care făcut diferența la ultimele alegeri prezidențiale din Romania va prezent la eveniment. Da, vei avea ocazia să cunoști practici de strategie online din culisele campaniei electorale ale lui Klaus Iohanis. Cristian Manafu, un personaj reprezentativ din blogosfera românească va împărtăși cunoștințe prețioase din domeniul traning-urilor open sau in-house. Lista de speakeri continuă: Alexandru Negrea, Mugur Patrascu, Iulian Padurariu, Cristian China Birta și Costin Cocioabă.

Ce mai aștepți? Rezervă-ți un loc aici